Jóga otthon kezdőknek

Jóga otthon kezdőknek e-mailes jógatanfolyam – Végre egy komplex jóga tudásanyag, ráadásul ingyen. A 6 részes ingyenes  jógatanfolyam alatt elsajátíthatod a jógagyakorlás rutinját. A jóga új távlatokat nyit az életedben. Kezdd el most!

 

“Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez!”

Használd ki a jógában rejlő lehetőségeket! Az itt ingyenesen letölthető 6 lecke tartalma számodra is könnyen követhető lesz – használd saját fejlesztésedre!

A lap alján iratkozz fel e-mailes jógatanfolyamunkra – ingyen!

Nem kérünk érte pénzt. Később sem.

A jóga csodás hatásai

 • foglalkozol bensőddel, vagyis a valódi önmagaddal
 • hatására nem gyötör stressz és szorongás
 • hatására a kiábrándultság és a depresszió számodra ismeretlen fogalommá válik
 • rugalmassá válsz és rendszeresen átmozgatod minden porcikád
 • tudatos leszel a testedről

A helytelen életmód miatt kialakuló leggyakoribb betegségek

 • cukorbetegség
 • daganatos betegségek
 • szív- és érrendszeri betegségek
 • porckorongsérv, egyéb gerincbetegségek, és hátfájás

Ha 10 évvel ezelőtt elkezdtél volna jógázni, akkor most nem fájna a hátad, nem lenne magas a vérnyomásod, hanem makkegészséges lennél. A jóga- és meditációs gyakorlatok végzéséhez sosem késő hozzáfogni. A jógagyakorlást elkezdheted gyerekkorban, ifjúkorban, felnőttként, nagymama korban, vagy akár ükapa korban is. Ne aggódj, nem akrobatikáról van szó, hanem a tudatossá válásról.

Hatrészes ajándék “Jóga otthon kezdőknek” tudásanyag e-mailben

Jóga otthon kezdőknek ingyen

Töltsd ki ezt az űrlapot, és kattints a “Kérem a ingyenes tanfolyamot” gombra, hogy megküldhessük Neked a “Jóga otthon kezdőknek” című tudásanyagot most teljesen ingyen!

Név:*
E-mail cím:*
Város:
 

Ingyen jóga Szabó Szilvi a Jógamajaval

Ingyen jógatanfolyam – azonnali hatás!

Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató és jógaterapeuta

rendkívül praktikus és közérthető bevezető jógatanfolyamot állított össze, hogy a jóga otthon is biztosnággal és hatékonyan gyakorolható legyen. Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez a résztvevő életébe. Feliratkozástól számítva 4 héten belül lemegy az ingyen jóga tanfolyam. 

Minden egyes lecke azonnal alkalmazható technikákat, konkrét gyakorlatokat tartalmaz – részletes leírással


 

A Jóga otthon kezdőknek c. ingyenes komplex jógatanfolyam tartalma

Egészen komoly anyagról van szó. Meg fog lepődni. hogy egy ilyen jól felépített jóga képzés most csak úgy az ölébe pottyant az Égből. Mind a 6 lecke a következő fejezetekből áll:

 • a jóga elmélete
 • praktikus tanácsok
 • alapfogalmak tisztázása
 • ászanák – jóga gyakorlatok
 • receptek – a jógikus táplálkozáshoz

Kinek ajánljuk a Jóga otthon kezdőknek c. tudásanyagot?

 • akinek az élete olyan pörgős, hogy most nem fér bele egy offline jógaiskola, de szeretné megvédeni az egészségüket
 • aki szeretne hatékonyabb lenni az életben
 • aki nem csak álmodozik életminősége javításán, hanem tenni is szeretne érte
 • aki az életviteléből eredő nem kívánatos egészségügyi panaszoktól meg szeretne válni

Kinek nem ajánljuk?

Kérlek ne töltsd le ezt a tudásanyagot, ha a következő pontok valamelyike érvényes rád:

 • nem ajánljuk ezt az értékes anyagot anna, aki nem eltökélt abban, hogy tennie kellene valamit életminősége javításán
 • fölösleges letöltened ezt a tudásanyagot, ha nincs annyi kitartásod, hogy még ma elkezdj gyakorolni
 • aki csak álmodpozik saját életminősége javításán, miközben környezetét okolja saját problémái miatt
 • aki nem hisz abban, hogy életminősége javításával pozitív hatással lesz szűkebb és tágabb környezetére is

Miért adjuk ingyen ezt az értékes tudásanyagot?

Csak röviden: a jógi küldetése, hogy szolgál. Ezért is köszönjük, hogy ingyenes jógatanfolyamunkra való feliratkozásoddal segítesz bennünket az emberiség szolgálatában. Számunkra a legnagyobb öröm, ha Te is jógázol és rendszeresen gyakorolsz. Egyéni gyakorlásod nem csak saját életedre van kihatással, hanem az egész világ minőségét javítják. A világ a tiéd. Egyéni tettek – globális hatás.

“Légy magad a változás, mit a világban látni szeretnél!” – M.K. Gandhi

Most jön a ráadás

A 6 részes Jóga otthon kezdőknek című tanfolyam után sem engedjük el a kezét.

 • További jóga tippeket küldünk, melyek segítenek Önnek megérteni a jóga működését, valamint további segítséget jelentenek a jóga nemes ösvényén való folyamatos fejlődéséhez és elmélyüléséhez.
 • A tanfolyam elvégzőinek ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk nyílt nap keretén belül.
 • Továbbá, mindig első kézből értesülhetnek a jógaiskolánk híreiről, induló jógás programjainkról, megjelent kiadványainkról.

 

 

Jóga otthon

Jóga otthon – díjmentes jógatanfolyam e-mailben Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató és jógaterapeuta vezetésével. Szabó Szilvia Jógamájá a jóga hiteles képviselője. Nem csak jóga tanító, de megszállott gyakorló is. Számos szakmai cikk szerzője, valamint jógás oktatófilmek instruktora. 

 

 

Mit mondanak azok, akik elvégezték Szabó Szilvia Jógamájá Jóga otthon kezdőknek című e-mailes jógatanfolyamát?

 

” Kedves Szabó Szilvia! A számítógép világa számomra kissé személytelen, legtöbb vállalkozás, szolgáltatás nem is válaszol a feltett kérdésekre, ezért tisztelettel köszönöm a múltkori válaszát is! Még egyszer nagyon köszönöm, ezt az ingyen jóga lehetőséget. Én úgy érzem bizony sokat segített már eddig is, bár az utolsó leckét még csak ízlelgetem. Reggel 5 órátol már a “szőnyegen vagyok”. – nagyon jól indítja a napom!!! Bátyámnak már javasoltam, aki vidéken él, és már alig mozog!  Már meg is kapta az első leckéket!További sok sikert kívánok! Köszönettel:    K. T-né”

 

“Szilvikém, hálásan köszönöm az ingyenes jógaleckéket. Sajnos nem Pesten élek, és egyelőre próbálom ezeket a leckéket elsajátítani. Nem sokat tudok a jógáról, de érzem, hogy úgy a szellem, mint a jellem erősödésére szolgál.Örülök, hogy lett Jóga Világnapja! Erőt, egészséget kívánok tisztelettel: B Mária”

 

“Tisztelt Szabó Szilvia! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az ingyenes jóga oktatásra. Sajnos, 2x műtöttek tüdőrákkal (2010 jan. és 2011 nov.), és a második után leszázalékoltak. Sajna a nyugdíj, csak amolyan nyögdíj, ezért vagyok boldog, hogy így hozzájutottam olyan “terápiához”, amiben látok már most az elején eredményt. Nagyon köszönöm, és az első lecke óta minden reggel gyakorlom a leckét. Egyenlőre az első 2 lecke eredményeként, pont 1/2 órát tart a gyakorlásom, és állítom, hogy érzem a hatást!  Mégyegyszer köszönöm ezt a lehetőséget! Edit”

 

“Kedves Szabó Szilvia Jógamaja! Köszönöm a jógaleckéket, és szeretettel várom a Jóga Tippek hírlevelet is. Igen, ez egy más világ, mint amiben eddig éltem. Növeli az emberben a kitartást, és lelkileg is gyarapodik. Jó jógázni. Üdvözöllek: Péter

 

Jóga otthon e-mailes jógatanfolyam – ingyenes letöltés!

 

 

 


Intenzívebben szeretnél haladni a jógában?

Ha intenzív fejlődésben gondolkodsz, akkor iratkozz be egy jógatanfolyamunkra, melyen valóban mélyreható ismereteket szerezhetsz a jógáról és a tanfolyam végére teljesen összeáll a kép. Megtanulsz bánni a testeddel és az elméddel, képes leszel egyedül is gyakorolni. Ha pedig még további segítségre lenne szükséged, akkor a jógatanfolyam elvégzése után gyakorló jógaóráinkra vagy jógatáborainkban is állunk rendelkezésedre. Mindemellett érdemes megcsinálni a Jóga otthon tanfolyamot is.


Ezen az oldalon indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Vagyis, az ingyenes jógatanfolyamra való feliratkozással egyidejűleg hozzájárulásodat adod, hogy az Inbound Jógaiskolától elektronikus levelet fogadj, valamint kijelented, hogy az általad megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Top