fbpx

Jóga Óbuda lakóinak – 3. kerület

Két jó hír: jóga Óbuda, illetve Békásmegyer jógásainak – Végre egy komplex jóga tudásanyag, ráadásul ingyen. A 6 részes ingyenes  képzés alatt elsajátíthatod a jógagyakorlás rutinját. A jóga új távlatokat nyit az életedben. Kezdd el most!

“Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez!”

A másik jó hír az Inbound Jóga iskola jógatermi képzései, melyek mindössze néhány megállóval megközelíthetők: Jóga Óbuda – 3. kerület, Békásmegyer közelében>> Jóga oktatás Budapesten

Egészségprogram: Óbudán jógáznál?

Használd ki a jógában rejlő lehetőségeket! Az itt ingyenesen letölthető 6 lecke tartalma számodra is könnyen követhető lesz – használd saját fejlesztésedre!

Kezdésnek most a lap alján iratkozz fel e-mailes jógatanfolyamunkra – ingyen!

Nem kérünk érte pénzt. Később sem.

A jóga csodás hatásai

Jógázz Békásmegyeren!

  • foglalkozol bensőddel, vagyis a valódi önmagaddal
  • hatására nem gyötör stressz és szorongás
  • hatására a kiábrándultság és a depresszió számodra ismeretlen fogalommá válik
  • rugalmassá válsz és rendszeresen átmozgatod minden porcikád
  • tudatos leszel a testedről

Ha 10 évvel ezelőtt elkezdtél volna jógázni, akkor most nem fájna a hátad, nem lenne magas a vérnyomásod, hanem makkegészséges lennél. A jóga- és meditációs gyakorlatok végzéséhez sosem késő hozzáfogni. A jógagyakorlást elkezdheted gyerekkorban, ifjúkorban, felnőttként, nagymama korban, vagy akár ükapa korban is. Ne aggódj, nem akrobatikáról van szó, hanem a tudatossá válásról.

Jóga Óbuda lakóinak – tudásanyag jóga 4. kerületieknek

Minden óbudai, békásmegyeri jógásnak szeretettel ajánljuk. Nem mindig van ideje az embereknek elmenni a jógaközpontba, vagy még nem jött el az ideje. Nekik szánjuk ezt a páratlan lehetőséget: jógázz otthon!

Jóga Óbuda ingyen - jóga 3. kerület, Békásmegyer

Töltsd ki ezt az űrlapot, és kattints a “Kérem a ingyenes tanfolyamot” gombra, hogy megküldhessük Neked a “Jóga otthon” című tudásanyagot most teljesen ingyen!


Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató és jógaterapeuta

rendkívül praktikus és közérthető bevezető jóga tudásanyagot állított össze, hogy a jóga otthon is biztonsággal és hatékonyan gyakorolható legyen. Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez a résztvevő életébe. Feliratkozástól számítva 4 héten belül lemegy az ingyen jóga tanfolyam. 

Minden egyes lecke azonnal alkalmazható technikákat, konkrét gyakorlatokat tartalmaz – részletes leírással


 

Mit mondanak azok, akik már elvégezték?

” Kedves Szabó Szilvia! A számítógép világa számomra kissé személytelen, legtöbb vállalkozás, szolgáltatás nem is válaszol a feltett kérdésekre, ezért tisztelettel köszönöm a múltkori válaszát is! Még egyszer nagyon köszönöm, ezt az ingyen jóga lehetőséget. Én úgy érzem bizony sokat segített már eddig is, bár az utolsó leckét még csak ízlelgetem. Reggel 5 órátol már a “szőnyegen vagyok”. – nagyon jól indítja a napom!!! Bátyámnak már javasoltam, aki vidéken él, és már alig mozog!  Már meg is kapta az első leckéket!További sok sikert kívánok! Köszönettel:    K. T-né”

“Szilvikém, hálásan köszönöm az ingyenes jógaleckéket. Sajnos nem Pesten élek, és egyelőre próbálom ezeket a leckéket elsajátítani. Nem sokat tudok a jógáról, de érzem, hogy úgy a szellem, mint a jellem erősödésére szolgál.Örülök, hogy lett Jóga Világnapja! Erőt, egészséget kívánok tisztelettel: B Mária”

“Tisztelt Szabó Szilvia! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az ingyenes jóga oktatásra. Sajnos, 2x műtöttek tüdőrákkal (2010 jan. és 2011 nov.), és a második után leszázalékoltak. Sajna a nyugdíj, csak amolyan nyögdíj, ezért vagyok boldog, hogy így hozzájutottam olyan “terápiához”, amiben látok már most az elején eredményt. Nagyon köszönöm, és az első lecke óta minden reggel gyakorlom a leckét. Egyenlőre az első 2 lecke eredményeként, pont 1/2 órát tart a gyakorlásom, és állítom, hogy érzem a hatást!  Mégyegyszer köszönöm ezt a lehetőséget! Edit”

“Kedves Szabó Szilvia Jógamaja! Köszönöm a jógaleckéket, és szeretettel várom a Jóga Tippek hírlevelet is. Igen, ez egy más világ, mint amiben eddig éltem. Növeli az emberben a kitartást, és lelkileg is gyarapodik. Jó jógázni. Üdvözöllek: Péter

 

 

 


 


Ezen az oldalon indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Vagyis, az ingyenes jógatanfolyamra való feliratkozással egyidejűleg hozzájárulásodat adod, hogy az Inbound Jógaiskolától elektronikus levelet fogadj, valamint kijelented, hogy az általad megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.