Jógahétvége: intenzív képzés rád szabva

Jógahétvége egy tanyai ashramban, a magyar alföldön? Igen! Jelentkezés a lap alján lévő űrlappal lehetséges. Készülj fel a nyárra!

Szuperintenzív jógahétvége

A kurzus végére még céltudatosabb, hatékonyabb, stresszmentesebb – és egészségesebb leszel. Kezdőknek és és újrakezdőknek is ajánlott a jógahétvége.  Azoknak is, akik fel szeretnék frissíteni a tudásukat. Jelentkezés a lap alján lévő űrlappal.

 • a következő jógahétvége 5 napos táborrá duzzadt. Mutatjuk a részleteket>> Jóga tábor

Amit ígérünk: az intenzív jóga hétvégén minden porcikád megtanulod átmozgatni, megtanulsz hatékony stresszkezelés technikákat, egy óriási lépéssel közelebb kerülsz önmagadhoz az önmegvalósítás belső ösvényén, elmúlik a hátfájásod és még sok minden történik veled, benned. A jóga hatásai sokrétűek. Röviden: sokkal hatékonyabb leszel az hétvége után. Menni fog? Akkor rajta!

Intenzív jóga hétvége Budapesten és vidéken

A jógahétvége oktatója Szabó Szilvia Jógamájá.  Segít egyensúlyba hozni az életed.

Kezdő jóga hétvége: részletes leírás

Az intenzív jóga hétvégén megtanulható hogyan legyen a test erősebb és hajlékonyabb, hogyan szabaduljunk meg a negatív gondolatoktól, találjuk meg magunkban a béke, és megtanulod elérni a meditáció állapotát. Mit jelent a jóga? Hogyan kell meditálni? Miért jó, ha jógázunk? Többek között ezekre a kérdésekre kap majd választ a résztvevő.

A kezdő jógahétvége célja, hogy megértsük a jóga rendszerét, és folyamatát, ami sokkal több, mint különböző testhelyzetek felvétele. Testünk nagyon fontos, és tudnunk kell megfelelő módon karbantartani, ahhoz, hogy egészségesen, és fájdalommentesen élhessük az életünket. Megismerjük testünket, megtanuljuk helyesen mozgatni, hogy egy erősebb, mozgékonyabb és rugalmasabb testet érjünk el. Beszélgetünk a helyes életvezetési szokásokról, a test tisztításáról, mert nem csak a jógamatracon kell foglalkoznunk vele, hanem a nap többi részében is, ahhoz, hogy egészségesen élhessünk.

A jóga foglalkozik a mentális területekkel is, relaxációval oldjuk a feszültséget, légzőgyakorlatokkal uralni tudjuk az elménket, gondolatainkat. Elméleti részeken keresztül pedig megismerjük a jóga alapelveit, alapfogalmait, hogy az élet minden területén alkalmazni tudjuk ezeket a tanácsokat, így kapcsolataink is harmonikusak, és boldogok lehetnek.

A jóga segítségével megváltoztathatjuk életünket, sokkal nyitottabb, kreatívabb, és kiegyensúlyozottabb személyiséggé válhatunk.

A jógahétvége célja

 • megismerkedni a test működésével, és késztetéseinek kontrollálása a testi egészség megőrzése érdekében
 • a jóga tanfolyam segíti a megfelelő tudatállapot kialakítását, az elme fegyelmezését
 • szellemi egyensúly, belső béke elérése a gondolathullámok elcsendesítésével

A jógahétvége felépítése:

 • előkészítő jógagyakorlatok
 • klasszikus jóga testhelyzetek (ászanák) helyes elsajátítása
 • légzőgyakorlatok
 • relaxáció
 • mantra meditáció
 • a jóga tanfolyam betekintést nyújt a jóga filozófiájába is – rövid elméleti részek segítik a jóga teljes rendszerének megértését

Időpontok

A jógahétvége után még céltudatosabb, hatékonyabb, stresszmentesebb és egészségesebb leszel. Kezdőknek és és újrakezdőknek is ajánlott.  Azoknak is, akik fel szeretnék frissíteni a tudásukat.

 • a következő jógahétvége 5 napos táborrá duzzadt. Mutatjuk a részleteket>> Jóga tábor

Így tudsz jelentkezni

 • a lenti űrlap elküldésével tudsz jelentkezni
 • az űrlap beküldése után e-mailben visszaigazolást küldünk.
 • a részvételi díj 50 %-nak átutalásával után jelentkezésed véglegesül.
 • megküldjük a részvételi díj feléről szóló számlát, melyet az űrlapon megadott számlázási címre állítunk ki.
 • a fennmaradó 50 %-ot a táborba érkezésedkor kell kifizetned.

Lemondási feltételek

A tanfolyam megkezdése előtt 48 órával a tanfolyam  indokolt esetben lemondható a következő feltételekkel:

 • a tanfolyam megkezdése előtt 48 órával való lemondás esetén a befizetett pénz 100%-át visszatérítjük.
 • a tanfolyam megkezdése előtt 48 órán belüli lemondás esetén nem áll módunkban a részvételi díj visszatérítésére.

Kérdésed van? Tedd fel e-mailben vagy telefonon!

Email joga@bharata.hu | Telefonszám +36 70 4088108


A jógahétvége oktatója

Jóga tanfolyam Budapesten

Szeretettel vár a jógatanfolyam oktatója, Szabó Szilvia vezető jógaoktató és jógaterapeuta

Az intenzív jóga tanfolyam oktatója Szabó Szilvia vezető jógaoktató és jógaterapeuta.

“Az inbound jógában találtam meg önmagam, mert ez a jógatradíció élhető módon építi be a jógagyakorlást a vaisnava tradícióba. Pályám elején a fizikai testgyakorlás volt a meghatározó. Az erő és teljesítmény iránti vágy, a fizikai egészség és állóképesség elérése mellett lassan kezdett bennem kibontakozni a lelki béke iránti szomjúság is.

Tíz éves lehettem, amikor először kezembe került egy India filozófiájával foglalkozó könyv. Ettől a pillanattól kezdve a szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy kapcsolatba kerüljek ezzel a nemes kultúrával. Az ismeretlen világ és filozófia iránti kíváncsiság egyre nőtt bennem.

Kötelességemnek érzem, hogy napi gyakorlásomra kellő időt és energiát fordítsak, hogy a bennem kialakult változás és belső harmónia a környezetem harmóniáját is szolgálja. Kötelességemnek érzem a lelki tanítómesterem szolgálatát, hogy ezáltal a Legfelsőbb szolgájának a szolgája lehessek. Misszióm az elért tudásomat megosztani a világgal, hogy az emberiség szolgálatáért élhessek.”  Szabó Szilvia 

Itt megnézhetsz egy Szabó Szilvia jógaoktatóval Indiában készült riportfilmet.

Jelentkezem a jógahétvégére

A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező