Jógatábor 2017

Jógatábor 2017-ben tanyai jógakolostorban. Szeretettel meghívunk az Inbound jógaiskola 2017. évi jógatáboraiba Nandafalvára jógázni Szabó Szilvia Jógamájá jógaoktató vezetésével.

Jógatábor időpontjai

2017. július 7-től 9-ig (21000 Ft)

A jógatábor programja

A hagyományoknak megfelelően intenzív gyakorlással, elméleti órákkal, karma jógával töltjük a napokat. A helyszín tökéletesen alkalmas az elcsendesedésre, kikapcsolódásra, a hétköznapi problémáktól való eltávolodásra, a természet éltető erejének befogadására. Ismerkedünk a hindu kultúrával, a jógikus életmóddal, és sokat gyakorolunk.

Jógatábor 2017

Szeretettel várunk 2017-es jógatáborunkba”

A hétvége díja: 21.000 Ft (szállás, napi 3x étkezés, programok)
A leutazás önköltséges, de szervezünk teleautókat.

Nézz bele korábbi nandafalvi jógatábor videójába a lenti filmen…!

Jelentkezés ezzel az űrlappal

Jelentkezem a jógatáborba

A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

 

 


Ezek a képzéseink is érdekelhetnek


 

JÓGA TIPP:

Jóga otthon ingyen

Végre egy komplex jóga tudásanyag, ráadásul ingyen – Jóga otthon e-mailes jógatanfolyam: “Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez!”

 


Ezen az oldalon indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Vagyis, az ingyenes jógatanfolyamra való feliratkozással egyidejűleg hozzájárulásodat adod, hogy az Inbound Jógaiskolától elektronikus levelet fogadj, valamint kijelented, hogy az általad megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.