fbpx

Jógalégzés tanfolyam: életerő légzőgyakorlatokkal

A légzés tanfolyam célja az emberi élet minőségét a maximálisra emelni az jóga évezredes tudománya segítségével. A jógalégzés szanszkrit neve pránájama.

Lássuk hát mit nyújt a 4 alkalmas jógalégzés tanfolyam!

  • 8 órás jógalégzés tanfolyam 2020. április 8-tól 29-ig szerdánként 17.00-19.00

A légzés az emberi élet első és egyben az utolsó pillanatának meghatározó momentuma. Az élet belégzéssel kezdődik és kilégzéssel végződik. A jógalégzés tanfolyam hatékony segítség energiáid és figyelmed megfelelően összpontosítani. Továbbá, az intenzív képzés tökéletes segítség teljesítőképesség erősítésében, valamint stressz, magas vérnyomás, szorongás, pánikbetegség esetén.

A jógalégzés tanfolyam online lesz megtartva + 2 óra személyes képzéssel

Egy nagyon jó hír. Sokan jeleztétek, hogy szívesen részt venne a Jógalégzés tanfolyamon. Kibővítettük a jógatermünket: Jógázz otthon!

Az 5X2 órás jógalégzés tanfolyam ma, 2020.04.08-án 17 órakor kezdődik élőben, majd szerdánként folytatódik.

Az utolsó kétórás alkalom személyes jógaóra lesz a budapesti jógaiskolánk helyszínén (1074 Budapest). Ha erre az alkalomra nem szeretnél felutazni Budapestre, akkor a jó hír: ezt a foglalkozást is közvetítjük élőben.

A tanfolyam anyaga a publikálástól számítva 30 napig online elérhető lesz.

A tanfolyam online része egy zárt Facebook felületen történik. A részvételi díj befizetése után felveszünk a tanfolyam felületére. A részvételhez Facebook fiók szükséges, vagyis, hogy fenn legyél a Facebookon.

Minden online óra végén élőben kérdezhetsz chatben, és élőben megválaszolok.

A részvételi díj 9500 Ft.

Ez az összeg tartalmazza a 4X kétórás online jógalégzés képzést és a kétórás személyes képzést is.

A részvétel feltétele, hogy 2020. április 8-án 15 óráig utald a részvételi díjat, melyről számlát állítok ki.

Részvételi szándékod jelezd itt: joga@bharata.hu

A hozzáférést az emailedre válaszolva kapod meg tőlem.

A tanfolyam díjának utalása a lenti bankszámlaszámon teljesíthető. A megjegyzés mezőbe írd be: „Légzéstanfolyam”

Szabó Szilvia bankszámlaszám: (MagNet) 16200223-10046364

Hamarosan találkozunk. Addig is jó gyakorlást kívánok!

Barátod a jógában: Szabó Szilvia Jógamájá

Jógalégzés tanfolyam Budapesten


Ezek a képzéseink is érdekelhetnek


Légzés a légzőgyakorlatokon túl

A jógalégzés gyakorlása több egyszerű légzőgyakorlatok végzésénél. A teljes jógalégzés a belégzés, visszatartás és kilégzés tudatos meghosszabbítása. A belégzés alatt magunkhoz vesszük a pránát, az életenergiát. A légzőgyakorlatok során a visszatartás alatt megízleljük ezt az energiát. Kilégzés során pedig a gondolatok és érzelmek is kiürülnek. Ennek gyakorlása szilárd tudatot, nagy akaraterőt és józan ítélőképességet fejleszt.

A jógalégzés tanfolyam leírása

A légzés tanfolyam során megtanuljuk felébreszteni a testet. Megismerkedünk a finom fizikai testtel, a rétegekkel és az energiapályákkal, majd gyakorlatban a legfontosabb pránájámákkal. Patandzsali Jógaszútráiban a jóga nyolc tagját ismerteti, melyekkel a gyakorló eljuthat lépésről lépésre az önvaló megismeréséig, az ismerttől az ismeretlenig, a test külső burkától az önvalóig. Ennek a felsorolásnak a negyedik tagja a pránájáma, mely átitatja a testet energiával.

A tanfolyam során tökéletesen elsajátíthatod az ősi jógalégzés technikáját. Ilyen például a váltott orrlyukú légzés is, mely egyik legfontosabb jóga légzőgyakorlat, és valóban csodákra képes.

Hasonlóan fontos a pumpáló légzés, vagy a kapalbhati is, melyet évezredek óta gyakorolnak a jógik. Mindezt a mindennapi életedbe beépítheted, így megduplázhatod energiáit, valamint sokkal összeszedettebb leszel.

A gyógyító jógalégzés

Ma már a jógalégzés, mint terápia uralkodik, így gyógyításra és a panaszok enyhítésére használják a légzőgyakorlatokat. A kilégzés során rengeteg méreganyag távozik a szervezetből, így a betegségek megelőzésére is jól alkalmazhatóak. A légzés összefűzi és egységbe hozza lényünk különböző rétegeit, így mindegyik réteg befolyásolható és megérinthető. Tehát a tudatosság kifinomításáról van szó, hogyan jutunk el a fizikai testtől az elme érzékeléséig. Ha tudatosítjuk a rétegeket képesek leszünk lecsendesíteni az ott zajló folyamatokat. Ha megtanuljuk a rétegeket befolyásolni, eljutunk valódi önvalónkig.

A jógalégzés tanfolyam időpontja

  • 8 órás jógalégzés tanfolyam 2020. április 8-tól 29-ig szerdánként 17.00-19.00

Helyszín

A légzés tanfolyam a 7. kerületi jógaiskolánkban az Inbound Jógaiskola pesti termében, a Bharata Kultúrtérben került megszervezésre

  • Pontos cím: 1074 Budapest, VII. kerület, Tivadar utca 3 (az Almássy térről a Szövetség utcára nyíló kis utca)
  • Telefonszám: +36 70 40 88 108
  • E-mail: joga@bharata.hu
  • Megközelíthető: a Blaháról vagy a Wesselényi utcai 4-6-os villamosmegállótól 5-6 perc gyalog
  • Troli az Almássy téren és a Dohány utcán áll meg – egy perc gyalog
  • Parkolás: a Tivadar utcában és a környező utcákban lehet parkolni, 18 órától ingyenes parkolás

A jógalégzés tanfolyam ára

A 8 órás légzés tanfolyam ára mindössze 9500 forint. A befizetés legkésőbb a légzés tanfolyam kezdetéig befizetendő, vagy alapítványunk számlaszámára utalható.

Kedvezmény

  • 1000 forint ajándék könyvutalvány – a tanfolyam résztvevőinek, mely jógaiskolánkban levásárolható.

Kérdésed van? Tedd fel e-mailben vagy telefonon!

Email: joga (kukac) bharata (pont) hu – telefonszám +36 70 4088108


A jógalégzés tanfolyam oktatója

Jóga tanfolyam Budapesten

Szeretettel vár a légzés tanfolyam oktatója, Szabó Szilvia vezető jógaoktató és jógaterapeuta

A képzés oktatója Szabó Szilvia vezető jógaoktató és jógaterapeuta.

“Az inbound jógában találtam meg önmagam, mert ez a jógatradíció élhető módon építi be a jógagyakorlást a vaisnava tradícióba. Pályám elején a fizikai testgyakorlás volt a meghatározó. Az erő és teljesítmény iránti vágy, a fizikai egészség és állóképesség elérése mellett lassan kezdett bennem kibontakozni a lelki béke iránti szomjúság is.

Tíz éves lehettem, amikor először kezembe került egy India filozófiájával foglalkozó könyv. Ettől a pillanattól kezdve a szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy kapcsolatba kerüljek ezzel a nemes kultúrával. Az ismeretlen világ és filozófia iránti kíváncsiság egyre nőtt bennem.

Kötelességemnek érzem, hogy napi gyakorlásomra kellő időt és energiát fordítsak, hogy a bennem kialakult változás és belső harmónia a környezetem harmóniáját is szolgálja. Kötelességemnek érzem a lelki tanítómesterem szolgálatát, hogy ezáltal a Legfelsőbb szolgájának a szolgája lehessek. Misszióm az elért tudásomat megosztani a világgal, hogy az emberiség szolgálatáért élhessek.”  Szabó Szilvia 

Itt megnézhetsz egy Szabó Szilvia jógaoktatóval Indiában készült riportfilmet.jóga légzés tanfolyam

A jelentkezés menete

Jelentkezés ezzel az űrlappal történik. Csak előzetes regisztrációval lehet részt venni. Bármi kérdés esetén itt elérhetsz bennünket a lenti űrlapon vagy telefonon +36 70 4088108

A képzésre való jelentkezés menete a következő:

 Add le jelentkezésed a lenti űrlapon.

 A visszaigazoló e-mail után utald át a tanfolyam díját.

✓ A pénz megérkezése után lezárul jelentkezésed és megküldjük a számlát a képzésről.

Jelentkezem a pránájama légzés tanfolyamra

A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező