Jóga tanfolyam Budapesten

Öthetes szuper-intenzív kezdő jóga tanfolyam Budapesten 2017. március 21-től április 20-ig (10X2 órás jógatanfolyam keddenként és csütörtökönként  18:00-tól 20:00-ig). A kurzus végére még céltudatosabb, hatékonyabb, stresszmentesebb – és egészségesebb leszel.

Tipp: kezdj el jógázni azonnal! Itt letöltheted a 6 részes jógatanfolyam anyagát: ingyenes letöltés>> Jóga önfejlesztő tudásanyag

Amit ígérünk: az intenzív jóga tanfolyam alatt minden porcikád megtanulod átmozgatni, megtanulsz hatékony stresszkezelés technikákat, egy óriási lépéssel közelebb kerülsz önmagadhoz az önmegvalósítás belső ösvényén, elmúlik a hátfájásod és még sok minden történik veled, benned. A jóga hatásai sokrétűek. Röviden: sokkal hatékonyabb leszel az 5. hét végére. Menni fog? Akkor rajta!

Jelentkezem az intenzív jóga tanfolyamra: szilvi.india@gmail.com

Intenzív jóga tanfolyam neked

A jóga tanfolyam segít egyensúlyba hozni az életed.

Az intenzív jógatanfolyam részletes leírása

Az intenzív jógatanfolyamon megtanulható hogyan legyen a test erősebb és hajlékonyabb, hogyan szabaduljunk meg a negatív gondolatoktól, találjuk meg magunkban a béke, és megtanulod elérni a meditáció állapotát. Mit jelent a jóga? Hogyan kell meditálni? Miért jó, ha jógázunk? Többek között ezekre a kérdésekre kap majd választ a résztvevő.

A tanfolyam célja, hogy megértsük a jóga rendszerét, és folyamatát, ami sokkal több, mint különböző testhelyzetek felvétele. Testünk nagyon fontos, és tudnunk kell megfelelő módon karbantartani, ahhoz, hogy egészségesen, és fájdalommentesen élhessük az életünket. Megismerjük testünket, megtanuljuk helyesen mozgatni, hogy egy erősebb, mozgékonyabb és rugalmasabb testet érjünk el. Beszélgetünk a helyes életvezetési szokásokról, a test tisztításáról, mert nem csak a jógamatracon kell foglalkoznunk vele, hanem a nap többi részében is, ahhoz, hogy egészségesen élhessünk.

A jóga foglalkozik a mentális területekkel is, relaxációval oldjuk a feszültséget, légzőgyakorlatokkal uralni tudjuk az elménket, gondolatainkat. Elméleti részeken keresztül pedig megismerjük a jóga alapelveit, alapfogalmait, hogy az élet minden területén alkalmazni tudjuk ezeket a tanácsokat, így kapcsolataink is harmonikusak, és boldogok lehetnek.

A jóga segítségével megváltoztathatjuk életünket, sokkal nyitottabb, kreatívabb, és kiegyensúlyozottabb személyiséggé válhatunk.

A kezdő jóga tanfolyam időpontja

 • Kezdés 2017. március 21-től április 20-ig 
 • A tanfolyam heti kétszer két órában keddenként és csütörtökönként este 18:00-tól 20:00-ig
 • Heti két alkalommal,
 • Alkalmanként 120 percben

A jóga tanfolyam helyszíne

Az intenzív jógatanfolyam az Inbound Jógaiskola pesti termében a Bharata Kultúrtérben került megszervezésre

 • Pontos cím: 1074 Budapest, VII. kerület, Tivadar utca 3 (az Almássy térről a Szövetség utcára nyíló kis utca)
 • Telefonszám: +36 70 40 88 108
 • E-mail: szilvi.india@gmail.com
 • Megközelíthető: a Blaháról vagy a Wesselényi utcai 4-6-os villamosmegállótól 5-6 perc gyalog
 • Troli az Almássy téren és a Dohány utcán áll meg – egy perc gyalog
 • Parkolás: a Tivadar utcában és a környező utcákban lehet parkolni, 18 órától ingyenes parkolás

A kezdő jóga tanfolyam ára

A 10X2 órás jógatanfolyam ára 19000 ft. A befizetés legkésőbb a jógatanfolyam kezdetéig befizetendő, vagy alapítványunk számlaszámára utalható. A befizetésről nyugtát állítunk ki. Áfás számlaigényét kérjük, előre jelezze.

 • 1000 forint ajándék könyvutalvány – a jógatanfolyam résztvevőinek, mely jógaiskolánkban levásárolható.

Jelentkezem a jógatanfolyamra

A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérdésed van? Tedd fel e-mailben vagy telefonon!

Email itt – telefonszám +36704088108


A jógatanfolyam oktatója

Jóga tanfolyam Budapesten

Szeretettel vár a jógatanfolyam oktatója, Szabó Szilvia vezető jógaoktató és jógaterapeuta

Az intenzív jóga tanfolyam oktatója Szabó Szilvia vezető jógaoktató és jógaterapeuta.

“Az inbound jógában találtam meg önmagam, mert ez a jógatradíció élhető módon építi be a jógagyakorlást a vaisnava tradícióba. Pályám elején a fizikai testgyakorlás volt a meghatározó. Az erő és teljesítmény iránti vágy, a fizikai egészség és állóképesség elérése mellett lassan kezdett bennem kibontakozni a lelki béke iránti szomjúság is.

Tíz éves lehettem, amikor először kezembe került egy India filozófiájával foglalkozó könyv. Ettől a pillanattól kezdve a szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy kapcsolatba kerüljek ezzel a nemes kultúrával. Az ismeretlen világ és filozófia iránti kíváncsiság egyre nőtt bennem.

Kötelességemnek érzem, hogy napi gyakorlásomra kellő időt és energiát fordítsak, hogy a bennem kialakult változás és belső harmónia a környezetem harmóniáját is szolgálja. Kötelességemnek érzem a lelki tanítómesterem szolgálatát, hogy ezáltal a Legfelsőbb szolgájának a szolgája lehessek. Misszióm az elért tudásomat megosztani a világgal, hogy az emberiség szolgálatáért élhessek.”  Szabó Szilvia 

Itt megnézhetsz egy Szabó Szilvia jógaoktatóval Indiában készült riportfilmet.

Gyömbér tea recept ráadás

Ugye tudod, hogy nálunk minden jógaóra után vendégünk vagy egy pohár finom teára. A következőkből válogathatsz:

 • gyömbér tea gyomorerősítőnek, kedélyjavításra, immunerősítésre
 • ginszeng tea élénkítésre
 • echinachea, vagyis kasvirág tea immunerősítésre és felső légutak karbantartására
 • chai, azaz jógi tea zöld tealevéllel és a fűszerekkel – természetesen saját keverés – csak úgy, hogy neked jobb legyen

Most ráadásul és további kedvcsinálóul ajándékba adjuk neked kedvenc gyömbér tea receptünket. Íme az egyszerű és csodálatos recept, hogy most azonnal megihasd a csodás életelixírt: gyömbér tea készítése egy perc alatt.

 

Jógatanfolyam stressz ellen is hatékony

Sokan a stresszkezelés miatt kezdenek el jógázni. Aztán a jóga tanfolyam után ottragadnak. Mit gondolsz miért?

 

Mit mondanak azok, akik már jógáznak?

 

Jelentkezem a jóga tanfolyamra: joga(kukac)bharata.hu

 


Yoga Centers Directory – Global guide to yoga instructors, studios, ashrams and retreat centers!

 

Jelentkezem a jógatanfolyamra

A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező