Jóga otthon ingyen

Végre egy komplex jóga tudásanyag, ráadásul ingyen – Jóga otthon e-mailes jógatanfolyam: “Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez!”

Használd ki a jógában rejlő lehetőségeket! Az itt ingyenesen letölthető 6 lecke tartalma számodra is könnyen követhető lesz – használd saját fejlesztésedre!

A lap alján iratkozz fel e-mailes jógatanfolyamunkra – ingyen!

Nem kérünk érte pénzt. Később sem.

A jóga hatásai

 • foglalkozol bensőddel, vagyis a valódi önmagaddal
 • hatására nem gyötör stressz és szorongás
 • hatására a kiábrándultság és a depresszió számodra ismeretlen fogalommá válik
 • rugalmassá válsz és rendszeresen átmozgatod minden porcikád
 • tudatos leszel a testedről

A helytelen életmód miatt kialakuló leggyakoribb betegségek

 • cukorbetegség
 • daganatos betegségek
 • szív- és érrendszeri betegségek
 • porckorongsérv, egyéb gerincbetegségek, és hátfájás

Ha 10 évvel ezelőtt elkezdtél volna jógázni, akkor most nem fájna a hátad, nem lenne magas a vérnyomásod, hanem makkegészséges lennél. A jóga- és meditációs gyakorlatok végzéséhez sosem késő hozzáfogni. A jógagyakorlást elkezdheted gyerekkorban, ifjúkorban, felnőttként, nagymama korban, vagy akár ükapa korban is. Ne aggódj, nem akrobatikáról van szó, hanem a tudatossá válásról.

Hatrészes ajándék jógatanfolyam kezdőknek e-mailben

Jóga otthon ingyen

Töltsd ki ezt az űrlapot, és kattints a “Kérem a ingyenes tanfolyamot” gombra, hogy megküldhessük Neked a “Jóga otthon” című tudásanyagot most teljesen ingyen!

Név:*
E-mail cím:*
Város:
 

Ingyen jóga Szabó Szilvi a Jógamajaval

Ingyen jógatanfolyam – azonnali hatás!

Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató és jógaterapeuta

rendkívül praktikus és közérthető bevezető jógatanfolyamot állított össze, hogy a jóga otthon is biztosnággal és hatékonyan gyakorolható legyen. Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez a résztvevő életébe. Feliratkozástól számítva 4 héten belül lemegy az ingyen jóga tanfolyam. 

Minden egyes lecke azonnal alkalmazható technikákat, konkrét gyakorlatokat tartalmaz – részletes leírással


A “Jóga otthon” ingyenes komplex jógatanfolyam tartalma

Egészen komoly anyagról van szó. Meg fog lepődni. hogy egy ilyen jól felépített jóga képzés most csak úgy az ölébe pottyant az Égből. Mind a 6 lecke a következő fejezetekből áll:

 • a jóga elmélete
 • praktikus tanácsok
 • alapfogalmak tisztázása
 • ászanák – jóga gyakorlatok
 • receptek – a jógikus táplálkozáshoz

Kinek ajánljuk a Jóga otthon c. tudásanyagot?

 • akinek az élete olyan pörgős, hogy most nem fér bele egy offline jógaiskola, de szeretné megvédeni az egészségüket
 • aki szeretne hatékonyabb lenni az életben
 • aki nem csak álmodozik életminősége javításán, hanem tenni is szeretne érte
 • aki az életviteléből eredő nem kívánatos egészségügyi panaszoktól meg szeretne válni

Kinek nem ajánljuk a Jóga otthon c. tudásanyagot?

Kérlek ne töltsd le ezt a tudásanyagot, ha a következő pontok valamelyike érvényes rád:

 • nem ajánljuk ezt az értékes anyagot anna, aki nem eltökélt abban, hogy tennie kellene valamit életminősége javításán
 • fölösleges letöltened ezt a tudásanyagot, ha nincs annyi kitartásod, hogy még ma elkezdj gyakorolni
 • aki csak álmodpozik saját életminősége javításán, miközben környezetét okolja saját problémái miatt
 • aki nem hisz abban, hogy életminősége javításával pozitív hatással lesz szűkebb és tágabb környezetére is

Miért adjuk ingyen a “Jóga otthon” tudásanyagot?

Csak röviden: a jógi küldetése, hogy szolgál. Ezért is köszönjük, hogy ingyenes jógatanfolyamunkra való feliratkozásoddal segítesz bennünket az emberiség szolgálatában. Számunkra a legnagyobb öröm, ha Te is jógázol és rendszeresen gyakorolsz. Egyéni gyakorlásod nem csak saját életedre van kihatással, hanem az egész világ minőségét javítják. A világ a tiéd. Egyéni tettek – globális hatás.

“Légy magad a változás, mit a világban látni szeretnél!” – M.K. Gandhi

Most jön a ráadás

A 6 részes Jóga otthon című tanfolyam után sem engedjük el a kezét.

 • További jóga tippeket küldünk, melyek segítenek Önnek megérteni a jóga működését, valamint további segítséget jelentenek a jóga nemes ösvényén való folyamatos fejlődéséhez és elmélyüléséhez.
 • A tanfolyam elvégzőinek ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk nyílt nap keretén belül.
 • Továbbá, mindig első kézből értesülhetnek a jógaiskolánk híreiről, induló jógás programjainkról, megjelent kiadványainkról.

 

 

Jóga otthon

Jóga otthon – díjmentes jógatanfolyam e-mailben Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató és jógaterapeuta vezetésével. Szabó Szilvia Jógamájá a jóga hiteles képviselője. Nem csak jóga tanító, de megszállott gyakorló is. Számos szakmai cikk szerzője, valamint jógás oktatófilmek instruktora. 

 

Mit mondanak azok, akik elvégezték Szabó Szilvia Jógamájá Jóga otthon című e-mailes jógatanfolyamát?

” Kedves Szabó Szilvia! A számítógép világa számomra kissé személytelen, legtöbb vállalkozás, szolgáltatás nem is válaszol a feltett kérdésekre, ezért tisztelettel köszönöm a múltkori válaszát is! Még egyszer nagyon köszönöm, ezt az ingyen jóga lehetőséget. Én úgy érzem bizony sokat segített már eddig is, bár az utolsó leckét még csak ízlelgetem. Reggel 5 órátol már a “szőnyegen vagyok”. – nagyon jól indítja a napom!!! Bátyámnak már javasoltam, aki vidéken él, és már alig mozog!  Már meg is kapta az első leckéket!További sok sikert kívánok! Köszönettel:    K. T-né”

 

“Szilvikém, hálásan köszönöm az ingyenes jógaleckéket. Sajnos nem Pesten élek, és egyelőre próbálom ezeket a leckéket elsajátítani. Nem sokat tudok a jógáról, de érzem, hogy úgy a szellem, mint a jellem erősödésére szolgál.Örülök, hogy lett Jóga Világnapja! Erőt, egészséget kívánok tisztelettel: B Mária”

 

“Tisztelt Szabó Szilvia! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az ingyenes jóga oktatásra. Sajnos, 2x műtöttek tüdőrákkal (2010 jan. és 2011 nov.), és a második után leszázalékoltak. Sajna a nyugdíj, csak amolyan nyögdíj, ezért vagyok boldog, hogy így hozzájutottam olyan “terápiához”, amiben látok már most az elején eredményt. Nagyon köszönöm, és az első lecke óta minden reggel gyakorlom a leckét. Egyenlőre az első 2 lecke eredményeként, pont 1/2 órát tart a gyakorlásom, és állítom, hogy érzem a hatást!  Mégyegyszer köszönöm ezt a lehetőséget! Edit”

 

“Kedves Szabó Szilvia Jógamaja! Köszönöm a jógaleckéket, és szeretettel várom a Jóga Tippek hírlevelet is. Igen, ez egy más világ, mint amiben eddig éltem. Növeli az emberben a kitartást, és lelkileg is gyarapodik. Jó jógázni. Üdvözöllek: Péter

 

Jóga otthon e-mailes jógatanfolyam – ingyenes letöltés!

 


Ezen az oldalon indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Vagyis, az ingyenes jógatanfolyamra való feliratkozással egyidejűleg hozzájárulásodat adod, hogy az Inbound Jógaiskolától elektronikus levelet fogadj, valamint kijelented, hogy az általad megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.