fbpx

Jóga otthon kezdőknek

Jóga otthon kezdőknek e-mailes jógatanfolyama Jóga Tippek hírlevél feliratkozóinak – Végre egy komplex jóga tudásanyag, ráadásul ingyen. A 6 részes ingyenes  jógatanfolyam alatt elsajátíthatod a jógagyakorlás rutinját. A jóga új távlatokat nyit az életedben. Kezdd el most!

“Érdemes kipróbálni, mert semmibe sem kerül – és már rövid távon tapasztalható változásokat eredményez!”

Használd ki a jógában rejlő lehetőségeket! Az itt ingyenesen letölthető 6 lecke tartalma számodra is könnyen követhető lesz – használd saját fejlesztésedre!

A lap alján iratkozz fel e-mailes jógatanfolyamunkra – ingyen!

Nem kérünk érte pénzt. Később sem.

A jóga csodás hatásai

  • foglalkozol bensőddel, vagyis a valódi önmagaddal
  • hatására nem gyötör stressz és szorongás
  • hatására a kiábrándultság és a depresszió számodra ismeretlen fogalommá válik
  • rugalmassá válsz és rendszeresen átmozgatod minden porcikád
  • tudatos leszel a testedről

A helytelen életmód miatt kialakuló leggyakoribb betegségek

  • cukorbetegség
  • daganatos betegségek
  • szív- és érrendszeri betegségek
  • porckorongsérv, egyéb gerincbetegségek, és hátfájás

Ha 10 évvel ezelőtt elkezdtél volna jógázni, akkor most nem fájna a hátad, nem lenne magas a vérnyomásod, hanem makkegészséges lennél. A jóga- és meditációs gyakorlatok végzéséhez sosem késő hozzáfogni. A jógagyakorlást elkezdheted gyerekkorban, ifjúkorban, felnőttként, nagymama korban, vagy akár ükapa korban is. Ne aggódj, nem akrobatikáról van szó, hanem a tudatossá válásról.

Hatrészes ajándék “Jóga otthon kezdőknek” tudásanyag e-mailben

Jóga otthon kezdőknek ingyen

Töltsd ki ezt az űrlapot, és kattints a “Kérem a ingyenes tanfolyamot” gombra, hogy megküldhessük Neked a “Jóga otthon kezdőknek” című tudásanyagot most teljesen ingyen!

Intenzívebben szeretnél haladni a jógában?

Ha intenzív fejlődésben gondolkodsz, akkor iratkozz be egy jógatanfolyamunkra, melyen valóban mélyreható ismereteket szerezhetsz a jógáról és a tanfolyam végére teljesen összeáll a kép. Megtanulsz bánni a testeddel és az elméddel, képes leszel egyedül is gyakorolni. Ha pedig még további segítségre lenne szükséged, akkor a jógatanfolyam elvégzése után gyakorló jógaóráinkra vagy jógatáborainkban is állunk rendelkezésedre. Mindemellett érdemes megcsinálni a Jóga otthon tanfolyamot is.


Ezen az oldalon indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Vagyis, az ingyenes jógatanfolyamra való feliratkozással egyidejűleg hozzájárulásodat adod, hogy az Inbound Jógaiskolától elektronikus levelet fogadj, valamint kijelented, hogy az általad megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.