Jóga oktatás Budapest belvárosában

Tradicionális  jóga oktatás Budapest két kerületében: keresd aktuális képzéseinket. Megtalálhatod kedvenc jóga képzésed. A felhozatal szuper jó. Rendszeresen indul jóga központunkban jóga tanfolyam, holdüdvözlet jógaműhely, pránájáma jóga műhely, jógalégzés tanfolyam és jógatábor.

Ahol a spirituális út és az egészség találkozik. Jóga kezdőknek és haladóknak.

Miért ne tennél egy lépést egészséged megőrzése érdekében? 5 féle őszi képzésből!

Válaszd ki kedvenc képzésed: jógatanfolyam, pránájáma tanfolyam, jógatábor, holdüdvözlet jógaműhely.

Inbound jóga képzések alapelvei

Az Inbound Jóga stúdió képzéseit jellemzi a maximális hitelesség és biztonság. Jógaoktatóink folyamatosan továbbképzésekre járnak. Rendszeresen indiai jóga asramokban fejlesztik magukat. Jóga képzéseinket azoknak ajánljuk, akik hiteles forrásból szeretnék elsajátítani a tradicionális jóga évezredes tudását.

Az inbound jóga kezdőknek és haladóknak

Az inbound jóga iskola kezdők és haladók részére is szervez jóga oktatást Budapesten, és alkalmanként vidéken. Sőt, Indiában is.

Az inbound jóga nem lóverseny típusú jóga, ahol az nyer, aki a leghamarabb a legmélyebbre hajol, vagy a nyakába teszi lábát. Az akro jóga impozáns látvány, de egyrészt testi adottságokon múlik, másrészt könnyen kárt okoz a testben.

Az inbound jóga egy belső ösvény, melyen a gyakorló nagy előrelépéseket tesz az önismeret és a személyes spirituális fejlődés útján. Az, hogy az ászanák gyógyító ereje rendbe teszi a szervezeted, mondhatni csak hozadék.

A tapasztalat az, hogy az Inbound Jóga hatásai pozitívan befolyásolják a jóga képzésekben résztvevő mentális és testi teljesítőképessét.

Hamarosan induló inbound jóga oktatás Budapest belvárosában

Keresd meg kedvenc jóga képzésed, majd kattints rá a részletekért. Bőséges leírást találsz mindegyikről. Megtudhatod, mikor indul az adott jóga oktatás, pontosan hol, mennyibe kerül.

Jóga tanfolyam

  • 6 alkalmas intenzív jóga tanfolyam |  valóban átfogó tudást ad. Elsősorban kezdőknek ajánlott képzés. Újrakezdők és ismétlők is gyakran újra elvégzik.

Helyes légzés jógaműhely

  • Helyes légzés jógaműhely: pranayama légzés | kezdőknek is és gyakorlottabbaknak is ajánlott. Elmerülés a helyes légzés jógatudományában

Pránájáma jógalégzés tanfolyam

  • Jógalégzés tanfolyam: teljesítménynövelés légzőgyakorlatokkal | a pránájáma légzés tanfolyam célja az emberi élet minőségét a maximálisra emelni az jóga évezredes tudománya segítségével.

Holdüdvözlet jógaműhely

  • Holdüdvözlet jógaműhely: Chandra Namaskar | a holdüdvözlet műhely elsősorban haladó jóga gyakorlóknak ajánlott. Hatása nyugtató. Segít a szerteágazó figyelem megfékezésében és befelé fordításában. Gyakorlásával a Hold és annak különleges energiái előtt tisztelgünk.

Ki a vezetó jógaoktató?

Jóga oktatásunk szakmai felelőse Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató és jógaterapeuta.

Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató és jógaterapeuta képzései: jóga oktatás Budapest két kerületében

Szabó Szilvia Jógamájá a jóga hiteles képviselője. Nem csak jóga tanító, de megszállott gyakorló is. Számos szakmai cikk szerzője, valamint jógás oktatófilmek instruktora. 

Nem tudsz most dönteni a jóga oktatás programok között?

Ha most még valamiért nem tudsz dönteni, akkor is van egy jó hírünk. Adunk egy képzést ajándékba: próbáld ki ingyenes jóga tudásanyagunkat. Hatrészes, e-mailben küldjük. Akik elvégezték, mind pozitívan nyilatkoznak róla. A jóga tudásanyag  célja, hogy az ember megtanuljon otthon is, önállóan gyakorolni. Itt találod: jóga otthon.

Ne feledd: a legfontosabb, hogy ma is gyakorolj egy picit. Apró célokat tűzz ki magad elé. Ezek megvalósításából eredő sikerélmény ereje pedig automatikusan visz előre, a jóga világába.

Várunk szeretettel jóga oktatásaikon Budapesten és alkalmanként vidéki képzéseinken.